2012. jún. 17.

Tanszéki honlapok: ELTE Iranisztika tanszék


ELTE Iranisztika tanszék

Folytatjuk a szemlélődést az ELTE Orientalisztikai Intézetének egy másik honlapján: Iranisztika!

A jó hír (a törökkel szemben): lézetik! Címe: http://www.iranisztika.elte.hu


Lássuk, mi van benne. A Nyitólapon a Tanszék munkatársait sorolják föl, de hiába kattintunk bárkinek is a nevére: semmilyen adatok nem kapunk róluk. Se szakmai életrajz, se tudományos tevékenység, se oktatott kurzusok. Egyetlen kivétel a tanszékvezető publikációs listája.

Menjünk tovább. Az "Iranisztika" menüpontban a tudományág hazai történetének rövid összefoglalása és egy nemzetközi kitekintés (hol oktatnak iranisztikát), de linkek itt sincsenek megadva. Ez sem sok.

Jönnek a Hírek. Ez szokott a top-aktuális rovat lenni. Rákattintunk: "Az Iranisztikai Tanszék két végzős MA hallgatója...szakmai találkozón beszámoltak kutatásaik eddigi eredményeiről". Ez jó, de mikor? Tavaly ilyenkor. A menüpont 2011 júniusa óta nem frissült! Tovább:

A Faliújság ("Fogadó órák") üres. A Kurzusok menüpont úgyszintén. Egy üres 2011 őszi táblázatkeretet felraktak, de kitölteni már nem sikerült. A Képzések menüpontban általános leírás a BA és az MA képzésekről, a "Keleti nyelvek és kultúrák, iranisztika szakirány BA tanegységlista" link nem vezet sehova. A Könyvtár menüpontban végezetül közlik velünk annak nyitvatartását, idézem:

"...

hétfő:
kedd:
szerda:
csütörtök:

..." idézet vége. Hát...Az ELTE Iranisztika sem áll a helyzet magaslatán, ami az önbemutatást illeti. Na majd az Arab tanszék...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése