2012. aug. 14.

Blogbarátok: "Repülőszőnyeg"

Blogbarátok: "Repülőszőnyeg"

Mivel elsősorban blogolvasó vagyok (voltam idáig), nem mulasztom el felhívíni a figyelmet néhány érdekes, informatív, számomra kedves blogra - és jo sokat dícsérni őket :))

Profilunkhoz kapcsolódóan az ELSŐ a "Repülőszőnyeg" http://repuloszonyeg.wordpress.com címen.

Végigkíséri szerzője útját (harcait?) az ELTEn az új típusú Arab (BA) szakon, majd 2011 őszétől folytatja az ELTE  Vallástudomány szak (vonatkozó) óráival.

Előnyei, eredményei: részletes naplója, jegyzőkönyve az arab szakos tanulmányoknak. Nemcsak a tételsorok (lsd ELTE Arab szak régi honlapja), hanem a kidolgozásuk is megtalálhatók rajta, sok-sok óramenet az arab szak szinte valamennyi kurzusáról és számos egyéb keletes óráról, témáról. a "Kategoriak" cimkéi segítségével könnyen kereshető. Sok link, forrás stb. segít a további tájékozódásban.

Hátránya: most már alig frissül :( és fekete alapon pindur fehér betűk - alig olvasható, megerőlteti a szemet UPDATE: gyönyörű kékfehér lett :) köszönet érte

másik, személyesebb blogja milyen szép:  http://feljegyzesekazegerlyukbol.wordpress.com 


Kedves Nelli, nagyon köszönjük, további sok sikert az MA, doktori stb. göröngyös útján,
és írj nekünk sok posztot :)

1 megjegyzés:

  1. kedves jr. G: a repülőszőnyeges blog nagy hibája, hogy nehéz olyan sablont találni, ahol szépek az arab karakterek. De majd kitalálok valamit. Örülök, mindenesetre.

    Azért frissül ritkábban, mert más típusúak az óráim, és mert sokkal kevesebb időm van. De majd!

    VálaszTörlés